dissabte, 13 d’octubre del 2007

Dia 12

Lloc: Florianopolis, SC, Brasil.


Aixecar-se del llit en una illa al sud del brasil, rodejada per desenes de les millors platges del país i sentir que està plovent m'ha decepcionat una mica, però a mida que ha anat avançant el dia aquesta primera decepció ha quedat enrere i ha donat lloc a un dia prou ben aprofitat en bona companyia.
Un cop esmorzats, hem agafat el cotxe i hem anat a visitar la fortalesa de São Jose de ponta grossa. On, a part de gaudir d'una mica d'historia i l'impressionant paisatge hem tingut un encontre amb una iguana. Poder és perquè és el principi del viatge i tot és nou i emocionant, però trobar-se una iguana de metre i mig a un pas o veure-la darrere d'un vidre en un terrari no és el mateix. Fa gracia i t'hi vols acostar, però per dintre el teu cap va creixent una veu que diu: "I si salta? I si mossega? En els documentals diuen que tenen bacteris a la boca que poden matar alguns mamífers en qüestió d'hores, o eren els dragons? Es molt grossa aquesta iguana, vols dir que no es un dragó?"
A la fi vem tornar a una platja propera i vem tenir temps de passejar una mica entre la sorra molla entre ruixat i ruixat. Crec que no cal que em recrei massa explicant el que varem dinar. Només dir que començo a trobar a faltar l'amanida o algun tipus de verdures saltejades. Mes carn...? Si, si us plau!
A mitja tarda hem tornat a agafar el cotxe i desfer el camí de tornada a Jaraguá. Hem visitat uns amics de la família, mes xurrasco, i hem acabat anant a cas d'una amiga del Bruno per trobar una festa on, tot i haber-me sobre-alimentat de carn aquests últims dies, he caigut en la temptació i he engolit un parell de talls de pizza. Ara recordant, no crec que la memòria em falli i sigui tot un efecte visual degut a l'empatx que porto. Aquella pizza feia bastant mes de dos pams de diàmetre.
Altre cop a casa el Bruno i la Raquel, tot empaquetat per el dia de ruta que m'espera. Ja s'acosta el dia d'acomiadar-me d'aquest país tant acollidor. Això si, ho faré per la porta gran, les Cascades d'Iguaçú.